Update necesar.

Rezultatele SNA livrate saptamana trecuta marcheaza o premiera in ceea ce priveste metoda de publicare. Pentru prima oara in istoria studiului, pe pagina cu rezultate sunt trecute si marjele de eroare aferente, calculate atat procentual cat si absolut. O remarca necesara insa in ceea ce priveste interpretarea intervalelor de eroare. Si pentru publicatiile locale, marjele sunt calculate prin raportare la intregul esantion/univers la fel ca si audienta de altfel. In realitate, valoarea acestora poate fi mai mare, fiind in relatie directa cu dimensiunea esantionelor locale pe care publicatiile au fost masurate.

3 thoughts on “Update necesar.

  1. Probabil aceast update ar fi fost mai potrivit pe pagina cu rezultate…sau de acolo se informeaza doar cunoscatorii si ar fi fost inutil?!

    • Acest update se refera chiar la pagina de rezultate. Cat despre “cunoscatori”, in principiu acestia ar trebui sa utilizeze rezultatele cu ajutorul aplicatiei Sesame si ar trebui sa fie la curent cu functionarea marjelor de eroare.

  2. mda…ma refeream la “O remarca necesara insa in ceea ce priveste interpretarea intervalelor de eroare”- care nu apare pe pagina cu rezultate…sau eu nu o gasesc?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s